Logo groeiendbest.nl


Foto:

Diner in het wit

Het is weer eens wat anders tussen de virtuele bingo's en quizzenn. Dionne van den Oetelaar host op zaterdag 30 mei namelijk het event 'Diner in het wit. Een evenement voor alle inwoners van Best. Niet op locatie maar thuis!

BEST - Wat is de bedoeling? Dionne legt uit: “Op een hopelijk zonnige en warme zaterdagavond 30 mei gaan we dineren vanaf 19.00 uur in witte kleding voor het huis, op het balkon of op straat. Een tafeltje voor twee of vier met wellicht naaste buren of vrienden. Uiteraard rekening houdend met voldoende afstand tot elkaar en alles in het wit. Dus een wit tafelkleed, witte bloemetjes, witte borden. Ga zo maar door." Het event wordt via een livestream officieel geopend door een bekend persoon. Ook wordt een speciale playlist gemaakt door een gevierde dj, zodat iedereen dezelfde muziek beluistert deze avond. 

Ondersteunen horeca-ondernemers 
"Iedereen is het thuis zitten inmiddels beu. We zijn beperkt in het bezoeken van familie, vrienden, kennissen en favoriete voetbalclub/festival of theater. Buurt- en straatfeesten zijn tevens geschrapt in de agenda. Gezellige dingen ondernemen wordt steeds meer een dingetje.” De deelnemers kunnen kiezen tussen een thuisbezorgmenu van een van de plaatselijke Bestse restaurants. "Op deze manier ondersteunen we met elkaar de horeca-ondernemers. Bijpassende wijnen zijn te bestellen via Prowines. Uiteraard is iedereen tevens vrij om zelf een mooi menu te koken."

Mooie prijs 
Voor degene die zich het meest stijlvol heeft gekleed of de mooiste of origineelste tafelschikking weet te realiseren wordt een mooie prijs beschikbaar gesteld. "Hoe gaaf zou het zijn als op 30 mei iedere Bestse inwoner voor het huis/op het balkon/op straat aan een tafeltje zit te eten in het wit? Eten verbroedert, verzacht verdriet en versterkt vreugde. We gaan hiermee Best op een positieve manier op de kaart zetten. We hebben nog een aantal mooie verrassingen in petto."

Zie voor meer informatie de facebookpagina van 'DinervanBest'.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden