Logo groeiendbest.nl


Goed nieuws voor de medewerkers en bezoekers van CultuurSpoor. Vanaf 18 mei gaan de deuren weer open. Foto: Hans van Oosterhoudt
Goed nieuws voor de medewerkers en bezoekers van CultuurSpoor. Vanaf 18 mei gaan de deuren weer open. Foto: Hans van Oosterhoudt

CultuurSpoor vanaf volgende week weer gedeeltelijk open

In overleg met onder meer de gemeente is besloten om de deuren van CultuurSpoor Best op maandag 18 mei weer gedeeltelijk te openen. Vanaf dan worden ook de muziek- en danslessen weer een-op-een gegeven.

BEST - Voorlopig is de bibliotheek alleen maar open voor het lenen en inleveren van materialen. Dat kan van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur via de hoofdingang. Na het gebruik van de zelfservice moeten de bezoekers de bibliotheek via de oude ingang weer verlaten.

Jammer genoeg moeten voorlopig faciliteiten zoals de leestafel, de speelhoek, de koffiehoek en de toiletten gesloten blijven. Ook de werkplekken kunnen nog niet worden gebruikt. Het lenen en inleveren van de boeken gebeurt contactloos. Er zijn wel medewerkers van CultuurSpoor aanwezig. Het spreekt voor zich dat zij zich houden aan de voorschriften van het RIVM.

Dus: afstand houden, niet komen werken als ze koortsig zijn of verkouden, niezen in de elleboog en regelmatig handen wassen. We verwachten dat ook de bezoekers zich hieraan houden. Goed om te weten: alle materialen worden gereinigd. Materialen die terugkomen gaan 72 uur in quarantaine. Dit alles om de kans op besmetting te minimaliseren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden