Logo groeiendbest.nl


Patrizia en Vittorio leverden twee volle dozen met ijsjes af bij Nazareth en Kanidas.
Patrizia en Vittorio leverden twee volle dozen met ijsjes af bij Nazareth en Kanidas. (Foto: )

IJssalon Roma trakteert bewoners en verzorgers

IJssalon Roma aan de Hoofdstraat bestaat dertig jaar. Om dit jubileum te vieren trakteerde eigenaresse Patrizia Martini vorige week donderdag de bewoners en verzorgers van de verzorgingshuizen Nazareth en Kanidas op ijsjes.

BEST - “Normaal gesproken zouden wij dit vieren met een leuke actie, echter in deze tijden leek het ons leuker om de mensen die het het meest nodig hebben in het zonnetje te zetten”, zegt Patrizia. “Vandaar dat wij gratis ijs uitdelen aan alle zorgmedewerkers en hun cliënten van zorgcentrum Nazareth en Kanidas." De ijsjes werden afgeven bij de ingang van Nazareth, omdat bezoekers niet binnen mogen. 

De ijsjes waren extra koud gemaakt om te voorkomen dat ze zouden smelten. Een medewerker van het zorgpersoneel verdeelde de ijsjes verder. “Dertig jaar geleden openden Patrizia en haar echtgenoot Raffaello Barsi hun ijssalon aan de Hoofdstraat. Het ambachtelijke ijs vond gretig aftrek. “Met Vittorio Martini hebben wij mogelijk een opvolger in huis”, licht Patrizia toe. “Mijn man werkt al 60 jaar in de ijsbranche. Tijd om het stokje over te dragen.” 

Zeker met de zonnige dagen die achter ons liggen, genoten veel liefhebbers van het ijs van Roma. De nodige maatregelen werden getroffen om mensen aan een ijsjes te helpen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden