Logo groeiendbest.nl


Bedrijfsleider Thomas Hoedt met de eerste pakketten.
Bedrijfsleider Thomas Hoedt met de eerste pakketten. (Foto: )

Actie: Thuisbioscoop met Biobest Theater

BEST - Net als alle andere bioscopen in Nederland is ook het Biobest Theater vanwege de Corona-crisis sinds 19 maart volledig gesloten.

Een zeer ingrijpende periode voor één van de laatste zelfstandige en ongesubsidieerde bioscopen in het land. Diverse grote titels, waaronder de nieuwe James Bond, zijn inmiddels tot later dit jaar uitgesteld.

Thuisbiospakket

Ook voor de regelmatige bioscoopbezoeker is het wegvallen van hun filmuitje een gemis. Om thuis toch een beetje het bioscoopgevoel te krijgen heeft het Biobest Theater verschillende Biobest Thuisbioscooppakketten gelanceerd.

In deze pakketten zitten, naast een bioscoopticket voor een toekomstige film naar keuze, ook diverse snacks, zoals chips, popcorn, M&M’s en een goodie.

Deze pakketten zijn te bestellen via de website van de bioscoop en worden binnen twee dagen gratis en contactloos bij de besteller bezorgd.

Door het kopen van deze pakketten steunt u het Biobest Theater in deze zware tijd.

Donaties

Het Biobest Theater doneert op haar beurt voor ieder bestelt pakket een zak chips en popcorn aan de voedselbank in Best. De eerste vijftig pakketten zijn inmiddels afgeleverd.

Voor meer informatie zie ook www.biobest-theater.nl/webshop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden