Logo groeiendbest.nl


“De bewoners en zorgverleners vonden het leuk dat er in deze tijden van zorg door het coronavirus aan hen wordt gedacht”, aldus Rob Kemps. Foto: Floris van Bergen.
“De bewoners en zorgverleners vonden het leuk dat er in deze tijden van zorg door het coronavirus aan hen wordt gedacht”, aldus Rob Kemps. Foto: Floris van Bergen. (Foto: Floris van Bergen)

200 boeken van Rob Kemps voor Archipel Best

Tweehonderd zorgverleners en bewoners van Archipel Best hebben het boek ‘Randverschijnselen’ van Rob Kemps gekregen. Vorige week bracht de entertainer en schrijver de boeken persoonlijk naar het zorgcentrum.

BEST - Ze werden er dankbaar in ontvangst genomen. “De bewoners en zorgverleners vonden het leuk dat er in deze tijden van zorg door het coronavirus aan hen wordt gedacht”, reageerde Rob Kemps. 

De schenking is mogelijk gemaakt door de bedrijven restaurant Quatre Bras, Uskin en TonTrans. Rob Kemps wilde met zijn boek ‘on tour’ gaan om het te promoten. “We hebben het boek onlangs gepresenteerd. De bedoeling was lezingen te houden en signeersessies. De uitbraak van het coronavirus maakt dit echter onmogelijk”, vertelt Kemps. 

"Ik had het er met mijn uitgever over hoe we een gebaar zouden kunnen maken. We kwamen op het idee om het zorgpersoneel en de bewoners van de verzorgingshuizen Kanidas en Nazareth te steunen. De zorgverleners verdienen alle credits. Op de boekpresentatie ontstond al het idee iets te doen. Verschillende ondernemers wilden de boeken sponsoren. Ik zie af van mijn royalty’s en mijn uitgever, Positon, draagt daarin bij.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden