Logo groeiendbest.nl


Foto:

Corona-proof Paasevenement in Steegsche Velden

Zo'n 6 jaar geleden kwamen de eerste bewoners in de wijk, elk jaar zijn er nieuwe bewoners bijgekomen. Met een kleine 200 woningen kunnen we nu wel van een echte wijk spreken. Om elkaar wat beter te leren kennen, zijn er wel eerder buurtbbq's georganiseerd, maar verder kwam het niet. Anton, Bianca en Petra willen wat meer activiteiten voor de buurt gaan organiseren en zijn dit jaar samen een buurtvereniging gestart.

BEST - Het Paasevenement zou de 1e activiteit worden, totdat we in deze corona-tijd te maken kregen met de 1,5 meter samenleving. Maar daar hebben we iets op gevonden... Als de kinderen niet naar de Paashaas kunnen komen, dan komt de Paashaas gewoon naar je thuis! En zo liep op 2e Paasdag de Paashaas door de wijk Steegsche Velden. Aanbellen, stap naar achter en zwaaien naar de Paashaas.

Dankzij de geweldige samenwerking met Plus Erwin Kenter hebben we alle aangemelde kinderen kunnen verrassen met een PaasPlustasje, gevuld met kleurplaten, Paasmaskers en natuurlijk lekkere chocolade. Daarnaast konden alle kinderen afzonderlijk een Paasspeurtocht door de wijk lopen, op zoek naar gekleurde Paaseieren die buurtbewoners op het raam hadden geplakt. Als beloning kregen de kinderen nog een heerlijke chocolade Paashaas.

Het was een zeer geslaagd Paasevenement met veel blije kindergezichtjes!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden