Logo groeiendbest.nl


Foto:

Team De Vlinder bezorgt verse worstenbroodjes aan huis

Op Koningsdag (maandag 27 april) organiseren de beklimmers van de Mont Ventoux in samenwerking met Bakker Paul, traditiegetrouw een worstenbroodjesactie. Het doel van deze sponsoractie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor zowel het KWF als Bijna Thuis Huis De Vlinder in Best.

BEST - Ook al zijn de omstandigheden dit jaar anders dan anders, toch wil het team deze actie in aangepaste vorm graag laten doorgaan. Enerzijds om mensen dit jaar tóch nog een beetje dat Koningsdaggevoel te bezorgen en anderzijds om toch het sponsorgeld binnen te halen dat het team zo goed kan gebruiken.

Omdat het dit jaar niet mogelijk is om de broodjes op de Koningsdagmarkt te verkopen, bezorgt Team De Vlinder dit jaar de broodjes op maandag 27 april gratis aan huis. Uiteraard houden de beklimmers 1,5 meter afstand aan de deur.

De versgebakken worstenbroodjes kosten 1,50 euro per stuk en worden geleverd per vijf of per tien stuks. U kunt daarbij zelf kiezen op welk tijdstip u de broodjes wilt ontvangen. Ook kunt u kiezen voor warme of afgekoelde broodjes.

Uw bestelling kunt u doorgeven via telefoonnummer 0641554121 of via de website. Qua betaling geven de teamleden, gezien de omstandigheden, een grote voorkeur aan het online overmaken van het bedrag. Bij bestelling ontvangt u hierover meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden