Logo groeiendbest.nl


Foto:

Het Basisteam Jeugd is bereikbaar

Weet je dat er mensen in het Basisteam Jeugd zijn die graag met je mee willen denken over alle vragen, ongemakken, uitdagingen, onzekerheden en vragen over opvoeden en opgroeien, waar je juist nu tegen aanloopt?

BEST - Het is een gekke tijd. We stappen met zijn allen uit onze comfortzone en bewegen mee met wat de dag brengt. Met het hele gezin thuis in één huis. Een impressie van hoe dat eraan toegaat:

"Terwijl mijn telefoon gaat en ik in een Skype-vergadering zit met mijn collega’s, hoor ik mijn dochter (8) huilen. Mijn zoon (10) heeft thuisonderwijs en volgt een digitale les aan de keukentafel, waar ik ook mijn kantoor heb geïnstalleerd. Terwijl de waterkoker aan staat voor een kopje thee, ik ondertussen mijn partner op de studeerkamer boven hoor bellen en mijn puberzoon van 14 op zijn kamer af en toe luidkeels hoor schreeuwen tegen z'n gamemaatjes… HELLUUUP, hoe kom ik de dagen door met mijn gezin, in één huis, voor langere tijd?"

Voor een luisterend oor, een advies, zoeken naar een oplossing, een ander perspectief en tips voor jou en je kinderen kan je bij ons terecht. Zo maken we samen het beste van wat is en wat nog komt.

Stuur een mail naar best@lumenswerkt.nl met jouw vraag en gegevens. Laat het team weten op welke manier je contact wil hebben per mail, telefoon of videochat via WhatsApp. Dan neemt een professional uit het basisteam zo snel mogelijk contact met je op.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden