Logo groeiendbest.nl


Frans van Rosendaal van de Voedselbank neemt op gepaste afstand de donatie in ontvangst van Henk van Eijken van de AWBP&A.
Frans van Rosendaal van de Voedselbank neemt op gepaste afstand de donatie in ontvangst van Henk van Eijken van de AWBP&A. (Foto: )

Oudpapierophalers steunen Voedselbank

Het ophalen van afval behoort tot de vitale functies in Nederland. Dat betekent dat ook de vrijwilligers van de oudpapieractie in Best (AWBP&A) in deze crisistijd in actie moeten komen.

BEST - Het was geweldig om te ervaren dat de vrijwilligers van de AWBP&A bij hun actie in maart jl. ondanks het coronavirus in massaal zijn komen opdagen om daarmee een groot gedeelte van Best te ontdoen van hun oud papier.

Toen de geluiden steeds sterker werden dat de voedselbanken in nood verkeerden en dat ze nu voedsel moeten kopen in plaats van dat ze dit, zoals gewoonlijk krijgen heeft hun bestuur besloten dat de AWBP&A 1500 euro, zijnde de opbrengst van deze actie, te doneren aan de voedselbank te Best.

Normaal gaat de opbrengst naar de Kerken in Best te weten; het Parochiebestuur van de Antoniuskerk, het bestuur van Antonius in Beweging en de Protestantse kerk. De respectievelijke kerkbesturen ondersteunden deze actie van harte.

Een mooi gebaar van vrijwilligers aan een vrijwilligersorganisatie met de dank aan die vrijwilligers die in deze crisis toch maar hun beste beentje voorzetten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden