Logo groeiendbest.nl


Uitreiking cheque ter waarde van 1500 pakken DE koffie door Arnold Dijkstra, voorzitter Lionsgroep Best-Oirschot.
Uitreiking cheque ter waarde van 1500 pakken DE koffie door Arnold Dijkstra, voorzitter Lionsgroep Best-Oirschot. (Foto: )

1500 pakken koffie voor de voedselbank in Best

Afgelopen maanden is op initiatief van de Lionsgroep Best Oirschot een inzameling gehouden van Douwe Egberts koffiepunten. In diverse supermarkten in Best, Oirschot en Middelbeers stonden zogenaamde inleverdozen waarin de punten konden worden gedeponeerd.

BEST - Douwe Egberts gaf voor de ingeleverde punten pakken koffie. Het is een geweldig opbrengst geworden: 1500 pakken, oftewel 60.000 bakjes koffie. Vorige week vrijdag hebben vier leden van de Lionsgroep deze pakken symbolisch overhandigd door middel van het uitreiken van een cheque. 

De voedselbank ondervindt de laatste tijd een sterke teruggang in de aanvoer van artikelen mede door de coronacrisis. Zowel vanuit de voedselbankorganisatie als ook van de supermarkten worden minder artikelen geleverd. Mede daarom is de voedselbank zeer blij met deze donatie.

Een hartelijk woord van dank is op zijn plaats voor de leden van de Lionsgroep die voor dit geweldig resultaat gezorgd hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden