Logo groeiendbest.nl


Foto:

Thuis vanwege coronavirus? Deel je verhaal!

BEST - Om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, doet onze overheid een beroep op ons. Zoveel mogelijk, waar dat kan, thuiswerken bijvoorbeeld. Sociale onthouding of misschien zelfs 'zelfisolatie' bij een vermoeden van besmetting. De redactie van Groeiend Best is benieuwd naar hoe dat eruit ziet.

Werk jij nu thuis? Hoe heb jij je thuiswerkplek ingedeeld? Heb je een kantoortje nagebouwd, of zit je 'gewoon' op de bank met een laptop op schoot? Deel je werkplek met ons, door een foto in te sturen via info@groeiendbest.nl!

Hoe hou je het gezellig thuis, met rondlopende kinderen én werk te doen? Hoe voorkom je dat de verveling toeslaat? Betekent dat een terugkeer van het ouderwetse bordspel? Krijgen de kinderen meer computertijd, of juist niet? De Bossche Omroep is erg benieuwd naar hoe haar lezers deze periode doorkomen. Deel je verhaal, het liefst ondersteund met een leuke foto, met ons via info@groeiendbest.nl en wie weet zie je jezelf terug in de komende uitgave.

Veel sterkte en succes met het managen van deze bijzondere situatie. Verveel je je? Lees dan eens Groeiend Best! Dat kan ook online via ons krantenarchief!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden