Logo groeiendbest.nl


Heeft u geen tijd om deel te nemen, maar wilt u wél een bijdrage leveren aan het goede doel, kom dan langs om een paasstuk te kopen.
Heeft u geen tijd om deel te nemen, maar wilt u wél een bijdrage leveren aan het goede doel, kom dan langs om een paasstuk te kopen. (Foto: )

Maak een paasstuk voor op tafel tijdens de feestdagen

Op zaterdag 4 april verzorgt Team De vlinder een workshop 'Paasstukjes maken' voor het goede doel. De workshop vindt plaats in de ruimtes van Ad Raaijmakers Akkerbouw en Gewasverzorging, gelegen aan de Hagelaarweg 25 in Best.

BEST - De organisatie zorgt voor de materialen, professionele ondersteuning en natuurlijk koffie en thee met iets lekkers.

Modern of klassiek

Ook dit jaar zijn er weer verschillende paasstukken te maken. Modern of klassiek? Aan u de keus! Maak een mooi paasstuk voor op tafel of een moderne variant op een paaskrans. Wie alvast een voorproefje wil nemen van wat we gaan maken, kijkt op de website.

Via deze website is het ook mogelijk u aan te melden voor de workshop. De kosten bedragen 25 euro, vooraf te betalen bij aanmelden. Dit betekent dat u meteen aan de slag kunt op zaterdag 4 april!

Paasstuk kopen

Ervaring is niet nodig; Tilly van Vugt zal de deelnemers aan de workshop, samen met enkele vrijwilligers van team De Vlinder, met raad en daad bijstaan. Zo gaat iedereen naar huis met een mooi stuk in paassfeer. Heeft u geen tijd om deel te nemen, maar wilt u wél een bijdrage leveren aan het goede doel, kom dan tussen 9.30 uur en 16.00 uur langs om een paasstuk te kopen (zolang de voorraad strekt).

Team de Vlinder

Team de Vlinder organiseert door het jaar heen allerlei activiteiten om sponsorgeld bij elkaar te verdienen voor het KWF en Bijna Thuis Huis De Vlinder. Zij gaan op 3 en 4 september de Mont Ventoux wandelend, hardlopend en fietsend bedwingen. Het is nog steeds mogelijk aan te sluiten bij team de Vlinder om dit jaar zélf de uitdaging aan te gaan en de Mont Ventoux te beklimmen; meer informatie vindt u op de website

De volgende bijeenkomst van team de Vlinder is gepland op donderdag 19 maart, Hagelaarweg 25 in Best. U bent van harte welkom voor meer informatie over de beklimming en om vrijblijvend kennis te maken met de deelnemers 2020.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden