Logo groeiendbest.nl


De Jazzdansgroep van Gymnastiek Vereniging Best.
De Jazzdansgroep van Gymnastiek Vereniging Best. (Foto: )

Nieuwe leden welkom bij Jazzdansgroep

Een pijntje hier een pijntje daar verdwijnt als sneeuw voor de zon als u zich aansluit bij de Jazzdansgroep van Gymnastiek Vereniging Best! De dames dansen elke donderdag van 09.30 tot 10.30 uur in de sporthal Best. Muziek is daarbij een belangrijk element.

Vrolijke muziek, opwekkende en stimulerende muziek en ook relaxte muziek die de bijbehorende oefeningen makkelijk maakt. Maar oefeningen is niet het enige wat er gebeurt. Elk jaar werkt de groep toe naar een optreden met twee leuke dansen. Jazzdansjuf Wenda is gediplomeerd in jazzdansen en gymnastiek en werkt onder de koepel van Gymnastiek Vereniging Best.

Zoals één van de leden zegt: "Ze zet ons meestal flink aan het werk. Daar knap je van op! En word je vrolijk van. Intussen zijn we een hechte groep 60-plussers geworden. Na de dans drinken we gezamenlijk een kopje koffie en bespreken de dingen van de dag. Kerst en Sinterklaas laten we niet zomaar voorbij gaan. Kortom, een club waar dames van 60-plus absoluut bij willen horen."

Iets voor u? Stuur een mail naar ledenadministratie@gvbest.nl of kom kijken donderdag’s 9.30 u. in de kleine zaal van de Sporthal Best.

Han van Bodegom
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden