Logo groeiendbest.nl


Tijdens de Carnavalsquiz komen allerlei vragen over carnaval in Klompengat aan bod.
Tijdens de Carnavalsquiz komen allerlei vragen over carnaval in Klompengat aan bod. (Foto: )

Inschrijving speciale Carnavalsquiz gestart

De Stichting Karnavalsfederatie Best bestaat komend carnaval (2021) 55 jaar. Dit jubileum wordt groots gevierd met onder meer een Carnavalsquiz op zaterdag 10 oktober 2020. 

Deze quiz wordt georganiseerd volgens de opzet van de Bestse Buurtkwis. Op zaterdag 10 oktober om 16.11 uur starten de deelnemende teams met het ophalen van het vragenboekje. Dan gaan de deelnemers thuis aan de slag om alle antwoorden te vinden. Wat voor vragen kunnen verwacht worden? De naam zegt het al: alles wat met Carnaval te maken heeft: liedjes, het Klompengat, Tonproaten, alles van vroeger tot het heden. Om 20.44 uur moeten de deelnemers de ingevulde vragenboekjes weer inleveren in ’t Tejaterke waar dan een carnavaleske feestavond begint. Om 23.11 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden en weet Best wie de trofee wint en de eeuwige carnavalsroem.

Vanaf nu kunnen teams zich aanmelden. Het aantal leden per team mag zelf worden bepaald. Inschrijven kan via de mail: 55jaarsquiz@klompengat.nl. De kosten voor deelname bedragen 11 euro per team. De deelname wordt pas bevestigd via mail nadat het inschrijfgeld ontvangen is op banknummer NL54 RABO 0107013460 ten name van Stichting Karnavalsfederatie Best. Eind september volgt aanvullende informatie voor de deelnemers aan de Carnavalsquiz.

Kim van Hout
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden