Logo groeiendbest.nl


Natuurlijk is, naast kwaliteit in zang en presentatie, ook gezelligheid een drijfveer van ons koor.
Natuurlijk is, naast kwaliteit in zang en presentatie, ook gezelligheid een drijfveer van ons koor. (Foto: )

Theaterkoor Sincère is op zoek naar mannen

Hé Tim, Jan, Swen, Joep, Bram, Ruben, Jasper of hoe je ook heet! Wil jij jouw stem ook wel eens een keer laten horen? Kom dan op donderdagavond naar de repetitie van Theaterkoor Sincère in Café-Restaurant De Zwaan aan het Kerkplein in Son.

BEST - Niks vreemds aan; er lopen daar wekelijks een kleine veertig mannen en vrouwen rond dus aansluiting genoeg om je snel thuis te voelen. Vlot repertoire, diverse optredens in de planning en een project in de maak.

Lekker zingen is een geweldig goede ontspanning maar om de koorbalans helemaal top te maken mogen er altijd wel zingende heren bij, het liefst met wat zangervaring. Houd er rekening mee dat je thuis wat huiswerk moet doen ter voorbereiding van de repetities. Deze zijn op donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in een van de zalen, waarna er de mogelijkheid is om na te borrelen in het naastgelegen café.

Natuurlijk is, naast kwaliteit in zang en presentatie, ook gezelligheid een drijfveer van het koor.

Ben je geïnteresseerd of ken je mannen in jouw omgeving die goed kunnen zingen? Neem dan contact op. Meer informatie over Theaterkoor Sincère vind je op www.theaterkoorsincere.nl, op de Facebookpagina of bel met Alef tel. 06-44858335.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden