Logo groeiendbest.nl


Basisschool St. Antonius wordt 'ut Keindersgat'

Ook op brede school St. Antonius wordt er Carnaval gevierd maar dit jaar doen ze dat met een speciaal tintje; tijdens deze dagen wordt de naam omgedoopt tot 'ut Keindersgat'.

BEST - Wat de echte Brabanders onder ons wel zullen weten is dat "keinder" staat voor kinderen, een toepasselijke Carnavalsnaam voor een basisschool. Vorige week donderdag was de bekendmaking van de prins en prinses van de eigen raad van half Elf. De raad heeft elke klas bezocht om zichzelf en de nieuwe naam bekend te maken. Jeugdprins Coen Vlemminx en jeugdprinses Nienke van Rulo deden dit op gepaste wijze met muziek. De kinderen werden warm gemaakt voor de onesie dag en de gekke haren dag. Deze week wordt afgesloten met een Carnavalsfeest.

Tijdens deze dag dragen Pepien Timmermans, directeur van St. Antonius en Lisa van Beerendonk, vestigingsmanager van Partou, de sleutel over en zwaaien Coen en Nienke de scepter met hulp van hun raad; Tim van Berkel, Roos van den Eeden, Rens Mateijsen, Imke Scheepers, Emma Sleutjes, Lara Smits, Ilse van Bommel , Sophie Corbijn van Willenswaard en Sanne Valks. Hun motto is: 'Ut Keindergat in Best kan beter feesten dan de rest. Alaaf, alaaf, alaaf.'

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden