Logo groeiendbest.nl


Op de website omroepbrabant.nl/carnaval2020 kun je precies zien wat er op Omroep Brabant te zien en te horen zal zijn tijdens de carnaval.
Op de website omroepbrabant.nl/carnaval2020 kun je precies zien wat er op Omroep Brabant te zien en te horen zal zijn tijdens de carnaval. (Foto: )

Carnaval wordt weer 5 dagen lang 'n fijnfisjenie bij Omroep Brabant

Vrijdag 21 februari trapt Omroep Brabant om 15.00 uur af met live vanuit Eindhoven via internet, TV, radio en Facebook '3 Uurkes Vurraf', met de populairste carnavalsmuziek van 2020. Voorafgaand is er vanaf 13.00 uur '2 Uurkes Vurgloeie' op radio en TV te zien en horen. Maarten Kortlever en Koen Wijn nemen 'n kijkje achter de schermen bij 3 Uurkes Vurraf en draaien uiteraard de grootste krakers.

BRABANT - Natuurlijk zijn op Omroep Brabant de mooiste carnavalsoptochten te zien. Zaterdag 22 februari is vanaf 13.30 uur live de optocht van Eindhoven te zien, en om 19.30 uur live de lichtjesoptocht van Standdaarbuiten. Zondag 23 februari is om 10.30 uur de optocht van Roosendaal te zien, en om 13.30 uur de optocht in Tilburg. Op 24 februari is om 10.30 uur de optocht van Prinsenbeek te zien, en vanaf 14.00 uur live de optocht van Den Bosch. Dinsdag 25 februari kun je om 10.30 uur de optocht van Breda bekijken. Alle optochten zijn ook te volgen op omroepbrabant.nl en Facebook, en terug te kijken via uitzending gemist op de website van Omroep Brabant. Verder is 24 februari live het meezingevenement op de Heuvel in Tilburg 'Kruikenstad in Koor' te zien. Vanaf 20.11 uur kun je thuis meezingen met de grootste hits, want alles is ondertiteld.

Op televisie en online is er elke carnavalsdag vanaf 13.00 uur 't Fijnfisjenie Café met Betty van den Oetelaar en Jordy Graat, live vanuit Son. In het gezelligste carnavalscafé van Brabant is het vier dagen feest, samen met veel bezoekers en artiesten. Omroep Brabant laat de mooiste optochten zien en schakelt met de verslaggevers die met het Brabants Buske de hele provincie doorcrossen. Na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer de tickertape onderin beeld vol met gezellige carnavalsgroeten en foto's!

Ook op de radio is het bij Omroep Brabant 24 uur per dag carnaval. "Vanuit een studio in 't Fijnfisjenie Café brengen we de sfeer vanuit de hele provincie, draaien we uiteraard heel veel carnavalsmuziek en spelen we ook nog allerlei spelletjes. Daarnaast komen er leuke gasten langs in de studio en hebben we live optredens'', aldus Omroep Brabant. "En deel ook je foto met #fijnfisjenie en maak kans om hem terug te zien op TV of social media.''

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden