Logo groeiendbest.nl


De levensechte draak Smook is nu al te bewonderen bij Plus Ton Henst in winkelcentrum Heivelden.
De levensechte draak Smook is nu al te bewonderen bij Plus Ton Henst in winkelcentrum Heivelden. (Foto: )

Jeugdboek komt tot leven bij Plus Henst

'De Koning van Katoren' is uitgeroepen tot het jeugdboek van 2020. Op zaterdag 15 en zondagmiddag 16 februari brengt toneelstichting Ons Eygen Landt deze klassieker van Jan Terlouw tot leven in het Tejaterke in Best.

BEST - In zeven spannende opdrachten moet jeugdheld Stach tegenover de zure ministers bewijzen dat hij toch écht de koning is van Katoren. Eén van de opdrachten is het verslaan van de draak van Smook. Deze levensechte draak is nu al te bewonderen bij Plus Ton Henst in winkelcentrum Heivelden.

De overige decorstukken zijn niet minder indrukwekkend en het toneelspel wordt multimediaal afgewisseld door een professionele animatie. Voor deze echte familievoorstelling zijn nog kaarten te koop via www.onseygenlandt.nl.

Omdat het boek is uitgeroepen tot jeugdtitel van 2020 staat het naast de draak te koop voor slechts 2 euro (dit is zo lang de voorraad strekt). Durf jij er één te kopen?

Over De Koning van Katoren

De Koning van Katoren is een jeugdboek van Jan Terlouw uit 1971. Het gaat over zeven opdrachten die de 17-jarige Stach moet vervullen om de nieuwe koning van het fictieve land Katoren te worden. Het boek is bekroond met onder meer de Gouden Griffel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden