Logo groeiendbest.nl


Alle stoere helden samen op het springkussen.
Alle stoere helden samen op het springkussen. (Foto: Willie Pluijm)

Informatieve middag bij Leemkuilenflats succesvolverlopen

Bewoners van de Leemkuilenflats en flats Best Oost hebben de infomiddag aan de Leemkuilenflats afgelopen week redelijk goed bezocht. Na een weifelend begin namen enkele dames van de Organisatie het initiatief en gingen langs de bewoners in de flats om ze persoonlijk nog eens uit te nodigen.

BEST - Dat had zeker effect en het werd een gezellige middag met veel informatie maar ook lekker eten. Voor de aanwezigen was het een mooie gelegenheid om contact te maken met de diverse aanwezige instanties en eventueel vragen te stellen. Naast de nodige vragen kwamen de aanwezigen ook gezellig aan de praat met hun medebewoners. De dames van de Vrouwengroep zorgden voor de inwendige mens en verseerden verschillende heerlijke soepen en diverse gebakken lekkernijen.

Ook de kinderen werden niet vergeten en Buurtvereniging de Leeuwerik was aanwezig met een leuk maar toch leerzaam spel over de afvalscheiding in Best en dat bleek, ook voor sommige ouderen, nog niet zo gemakkelijk. Daarnaast konden zij zich laten schminken als een van hun superhelden en ook daar werd gretig gebruik van gemaakt. Als echte helden konden zij zich dan ook nog uitleven op een springkussen. Naast een heerlijk getapt glaasje limonade en lekkere cake, werden de kinderen ook nog verrast voor hun deelname met een leuk cadeautje.

Lumens en LEVgroep (voormalig WBO) en Buurtvereniging de Leeuwerik kunnen terugzien op een meer dan geslaagde middag, al hadden ze wel op wat meer bewoners gerekend.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden