Logo groeiendbest.nl


ZAPpers gemeente Best in het zonnetje gezet

De Gemeente Best is erg blij met de ZAPpers (ZwerfAfvalPakkers) die zich belangeloos inzetten om zijn of haar eigen omgeving en gemeente schoon te houden. Door dit werk wordt de gemeente Best steeds schoner. En daarvoor zijn zij in het zonnetje gezet! Tijdens een lunch heeft wethouder Rik Dijkhoff zijn waardering en dankbaarheid uitgesproken.

BEST - De ZAPpers werden door de gemeente bij Lunchroom EEHT hartelijk ontvangen met koffie of thee. Na een overleg waarin werd teruggeblikt op de afgelopen tijd, werden zij getrakteerd op een heerlijke lunch.

Het nut van ZAPpers

ZAPpers zijn onmisbaar in een maatschappij die in toenemende mate afhankelijk is van vrijwilligers, zeker op het gebied van het rapen van zwerfafval. Het werk is belangrijk en geeft voldoening.

Momenteel zijn er meer dan vijftien ZAPpers actief, maar er zijn nog steeds veel gebieden in Best waarin geen ZAPper actief is. Wilt u ook bijdragen aan een schone omgeving binnen de Gemeente Best? Of heeft u tips of ideeën om zwerfafval aan te pakken? Laat het ons weten via: teamschoon@debries.eu. De Gemeente zorgt voor alle materialen en dat de volle zakken zwerfafval bij u opgehaald worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden