Logo groeiendbest.nl


Nationale Voorleesdagen bij Partou!

Van 22 januari tot en met 1 februari waren de Nationale Voorleesdagen. Elke dag wordt er met veel plezier voorgelezen aan de kinderen of wordt er een mooi, spannend of grappig verhaal verteld. Voorlezen prikkelt de fantasie, verhoogt de woordenschat en zorgt voor een rustpunt op de dag. Tijdens de Nationale Voorleesdagen is er extra aandacht voor voorlezen.

BEST - Dit jaar staat bij Partou het boek 'Een schildpad was zijn schildje kwijt' centraal. Dit boek staat in de prentenboeken top 10 van 2020. Het verhaal gaat over een verrassende vriendschap die laat zien dat het hebben van vriendjes heel belangrijk is. Want vrienden helpen elkaar!

De afgelopen dagen hebben wij op de Vlinderhei extra veel aandacht besteed aan het voorlezen. Als aftrap van de Nationale voorleesdagen zijn wij begonnen met een voorleesontbijt. Tijdens dit ontbijt werd er voorgelezen door de vestigingsmanager Lisa van Beerendonk uit het verhaal van 'Een schildpad was zijn schildje kwijt'.

De 3+ kinderen hebben een uitstapje gemaakt naar cultuurspoor Best. Daar zat Elly van Gelder op ons te wachten met het boek van 'Moppereend'. Elly is deze week ook op onze locatie komen voorlezen, zodat alle kinderen konden genieten van de voorstelling rondom het boek. Het was een feest!

Als afsluiter van de voorleesdagen kwam onze regiodirecteur Ruud van Overbeek langs met een prachtig boek en weer mochten wij genieten van een heerlijk leesmoment. Wat is het fijn om bij Partou te zijn, wie wil daar nou niet groot worden!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden