Logo groeiendbest.nl


Schrijver Jaap Robben in de Knoptoren

Op vrijdag 7 februari om 20.00 uur is schrijver Jaap Robben in de Knoptoren te vinden. Toegang 10 euro. Locatie: Kerkendijk-Noord 8 Sint-Oedenrode.

SINT-OEDENRODE - Jaap Robben (1984) is een Nederlandse schrijver/dichter en theatermaker. Van 2008 tot 2010 was hij Stadsdichter van Nijmegen. Sinds 2004 heeft hij meerdere boeken gepubliceerd, onder andere gedichten, prentenboeken en romans. Ook geeft hij workshops voor creatief schrijven. Zijn in 2014 gepubliceerde roman Birk was boek van de maand in DWDD en won de Nederlandse Boekhandelsprijs. Deze veelgeprezen roman wordt verfilmd. Bovendien wordt dit boek aangeraden voor de leeslijst van middelbare scholieren. Het is niet te dik en gaat over een leeftijdgenoot. Deze leerlingen worden dan ook van harte uitgenodigd om met Jaap Robben kennis te komen maken.

In 2018 verscheen zijn roman Zomervacht. Voor zijn jeugdboeken werd hij genomineerd voor onder andere de Gouden Uil en de Jeugdliteratuurprijs. Met zijn Theatergroep Fien maakt en speelt hij theatervoorstellingen, zelfs in Wit-Rusland, Oman en Slovenië.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij het VVV-kantoor, Boekhandel Bruna, secretariaat@rooiskultuurkontakt.nl en aan de kassa.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden