OEL brengt een 'draak van een stuk'

De ervaren decorploeg van toneelstichting Ons Eygen Landt laat bij de eerstvolgende voorstellingen op 15 en 16 februari zien wat ze allemaal in huis heeft. Pronkstuk van 'De koning van Katoren' is de zelf ontworpen én gemaakte rook spuwende draak.

BEST - Maar daarnaast zijn er nog meer bijzondere decorstukken te bewonderen, zoals een levensgrote boom. Maar dat is niet het enige speciale aan deze voorstelling. De decorstukken komen tot leven in speciaal voor deze voorstelling gemaakte animaties. De animaties vormen een mooi samenspel met de 14 jeugdspelers op het toneel van 't Tejaterke.

Deze toneelversie van het beroemde boeken van Jan Terlouw belooft een echte familievoorstelling te worden en is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Dat is ook de reden dat op zondagmiddag 16 februari de voorstelling start om 15.00 uur. Zaterdag 15 februari is de voorstelling om 20.00 uur.

Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro voor een kaartje. De prijs voor 12+ en volwassenen is 7,50 euro. Kaarten zijn nu al te reserveren via www.onseygenlandt.nl, u kunt daarbij ook zelf uw plaats uitkiezen. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt voorafgaand aan de voorstelling ook te koop aan de kassa van 't Tejaterke.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden