Logo groeiendbest.nl


Inspiratiebijeenkomst 'grenzen ontdekken om mezelf terug te vinden'

Nicole Prins geeft op donderdag 30 januari van 19.00 tot 21.30 uur de inspiratiebijeenkomst 'grenzen ontdekken om mezelf terug te vinden', in Cultuurspoor Best, Raadhuisplein 30-32.

BEST - Oude, vastgeroeste patronen doorbreken, grenzen ontdekken om zo mezelf weer terug te vinden kan best spannend zijn. We zijn bang om onaardig gevonden te worden of we zijn bang dat we er niet meer bij horen. We vinden het moeilijk om dingen anders te gaan doen. Maar ons hart geeft echt aan dat het dit niet meer wil. Luisteren we wel naar ons hart? Luisteren we wel naar ons lichaam? Ons lichaam liegt niet en toch gaan we, aan de signalen die ons lichaam ons geeft, voorbij.

Tijdens de inspiratiebijeenkomst 'grenzen aangeven om meer bij mezelf te blijven' zijn we op kleine signalen gaan letten die ons lichaam ons geeft. Nu gaan we 'grenzen ontdekken' en hier verandering in brengen, om mezelf terug te vinden. Deze inspiratiebijeenkomst kan als vervolg dienen op 'grenzen aangeven', maar is zeker ook interessant als je Nicole Prins voor het eerst ontmoet. Wanneer je in staat bent om beter naar je lichaam te luisteren, dan zul je merken dat je makkelijker je grenzen kunt ontdekken en aangeven. Je zult sneller doorhebben waar je blij van wordt en wat je energie kost.

Nicole Prins-Janssen woonde op de grens van Nederland en België. Na de middelbare school werd ze piloot en vloog ze over landsgrenzen, taalgrenzen en cultuurgrenzen heen. Sinds 10-10-'10 voert Nicole haar praktijk voor voetreflextherapie en is ze steeds meer gaan letten op de betekenis van klachten. Door haar eigen bewustwordingsproces merkte ze beter wanneer haar lichaam signalen aangaf wanneer het niet, of juist wél oké voelde.

Allerlei ervaringen deelt ze nu met een groter publiek. Ben jij daar eentje van? Meld je aan via www.body-in-balance.nl/agenda.

Meer berichten