Logo groeiendbest.nl


Van der Hamsvoord (62) is een ervaren bestuurster en woonachtig in Wintelre.
Van der Hamsvoord (62) is een ervaren bestuurster en woonachtig in Wintelre. (Foto: )

CDA Best draagt Ria van der Hamsvoord-Huijbers voor

Het CDA Best draagt unaniem Ria van der Hamsvoord-Huijbers voor als wethouder. Dit als opvolgster van wethouder Wilma van der Rijt die voorgedragen is als burgemeester van de gemeente Brunssum.

BEST - Van der Hamsvoord (62) is een ervaren bestuurster en woonachtig in Wintelre. Zij is twaalf jaar (2006-2018) wethouder geweest binnen het sociaal domein in de gemeente Eersel.

Portefeuille

Die portefeuille sluit naadloos aan bij de huidige portefeuille van wethouder Wilma van der Rijt. Het betreft de onderwerpen Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugd- en jongeren, Onderwijs en Kinderopvang, Welzijn, Volksgezondheid en Zorg en Armoedebeleid.

Afscheid en installatie

Tijdens de raadsvergadering op maandag 9 maart wordt afscheid genomen van wethouder Wilma van der Rijt en volgt, na het akkoord van de gemeenteraad, de installatie van Ria van der Hamsvoord-Huijbers als nieuwe wethouder.

Over CDA Best

Het uitgangspunt van CDA Best is: wat goed is voor Best, is goed voor de regio en andersom. Innovatie en netwerksamenwerking vormen daarbij de motor. Meer informatie en alle standpunten vind je op www.cda.nl/noord-brabant/best.

Meer berichten