Logo groeiendbest.nl


De groep wordt gevormd door 12 dames, de Mucha.
De groep wordt gevormd door 12 dames, de Mucha. (Foto: )

Vocal group Mooche meets Muchoss in 't Tejaterke

De Bestse vocal group Mooche deelt het podium graag. Op zondagmiddag 9 februari om 14.00 uur is vocal group Muchoss uit Oss te gast voor een vocaal dubbeloptreden in 't Tejaterke. Met "Mooche meets Muchoss" trakteren zij het publiek samen op een bruisend muzikaal programma.

BEST - De Bestse vocal group Mooche deelt het podium graag. Op zondagmiddag 9 februari om 14.00 uur is vocal group Muchoss uit Oss te gast voor een vocaal dubbeloptreden in 't Tejaterke. Met "Mooche meets Muchoss" trakteren zij het publiek samen op een bruisend muzikaal programma. De drie dames en drie heren van Mooche (onder wie Bestenaren Marty van der Staak en Anne van der Staak-Conneely) vormen samen eigenlijk een band, maar dan zonder instrumenten: ze gebruiken alleen hun eigen stemmen. De groep staat garant voor een optreden vol mooie, grappige en soms zelfs ontroerende vocale muziek.

Het repertoire bestaat uit a capella pop- en jazznummers, afgewisseld met prachtige ballads. Het merendeel van de arrangementen wordt speciaal voor Mooche geschreven door de heren van de groep. De groep wordt gevormd door 12 dames, de Mucha. Zij zingen prachtige en gevoelige nummers, afgewisseld met een beetje humor en cabaret. Van ballads, popsongs tot zelfs een snufje jazz en klassiek. Dit alles met een knipoog, een beetje glamour en op geheel eigen wijze. Muchoss staat onder leiding van Don Henken, die in Best ook bekend is als dirigent van Zanggroep Spirit. Kaarten kosten 10,00 euro per stuk en zijn te bestellen via de website van 't Tejaterke.

Meer berichten