Logo groeiendbest.nl


De 2e editie van Ameezing in 't Tejaterke belooft weer een gezellige en interactieve avond te worden.
De 2e editie van Ameezing in 't Tejaterke belooft weer een gezellige en interactieve avond te worden. (Foto: )

Muzikale feestavond Ameezing Tejaterke

Op zaterdagavond 18 januari is de tweede editie van Ameezing Klompengat in het 't Tejaterke. Een avond gezellig meezingen met bekende feestnummers en de Best(s)e carnavalsmuziek. Ameezing begint om 20.00 en de entree is gratis.

BEST - De 2e editie van Ameezing belooft weer een gezellige en interactieve avond te worden. Onder leiding van een leuke presentator en een aantal ludieke koren, die gevormd worden door het aanwezige publiek, wordt het gezellig meezingen met bekende nummers. Zuiver of vals, dat maakt niet uit! Het belooft vrolijk, gek, ludiek en bovenal gezellig te worden.

Wedstrijdelement
Daarnaast heeft deze feestavond ook een wedstrijdelement voor ons in petto. Carnavalsverenigingen, groepen en individuen strijden met elkaar om de titel: 'Beste carnavalslied van Best'.

Eigen tekst
Van de deelnemers wordt verwacht dat ze een eigen tekst maken op een bestaand carnavals- of feestliedje. Ze worden door een kundige 'vakjury' beoordeeld op originaliteit, meezingbaarheid en performance. Voor de winnaar ligt eeuwige roem in het Klompengat tijdens het carnavalsjaar 2020 in het verschiet. Kom gezellig een avond meezingen tijdens Ameezing. Je bent van harte welkom in 't Tejaterke. Zorg ervoor dat de kelen goed gesmeerd zijn!

Meer berichten