Logo groeiendbest.nl


Foto:

Expositie schilderijen van Marieke de Bont

Op vrijdag 17 januari vindt de opening plaats van de expositie van Marieke de Bont. De opening van de expositie wordt gehouden in De Ronde 15 van 17.00 tot 18.30 uur. Het werk van Marieke de Bont kenmerkt zich door het gebruik van volle kleuren en contrast. Ze wisselt realisme en abstracte elementen af in haar werken en combineert hierbij onder andere acryl met olieverf.

BEST - Haar thema is perfectie en loslaten. Het geeft een persoonlijke zoektocht weer naar verandering en een drang niet steeds hetzelfde te doen, want zoals ze zelf zegt: "Het leven is geen aangeharkt pad." Deze onvoorspelbaarheid verwerkt ze in diverse stukken. Marieke schildert graag mensen en dieren, sommige stil observerend, anderen afgewend van de wereld of juist explosief in beweging.

Experimenten
Ze is een autodidact die altijd naar de kunstacademie wilde, maar uiteindelijk andere keuzes heeft gemaakt. Desondanks bleef creativiteit een rol spelen in haar leven. Haar experimenten met verschillende technieken en de zoektocht naar een eigen stijl resulteren in de werken die te zien zijn op deze expositie.

De expositie is georganiseerd door Kunstroute-Best. Inschrijven voor deelname aan de volgende editie van de Kunstroute Best - die op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 gehouden wordt - is mogelijk tot uiterlijk 30 januari 2020. Kijk voor meer informatie over de Kunstroute op www.kunstroute-best.nl.

Meer berichten