Logo groeiendbest.nl


Foto: Marijke Vermeulen.
Foto: Marijke Vermeulen. (Foto: )

Erevoorzitter Ons Eygen Landt

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van Ons Eygen Landt is Wil van de Wiel benoemd tot erevoorzitter. Wil van de Wiel die terugtreedt uit het bestuur, gaf een terugblik op zijn periode van 10 jaar voorzitter en droeg de voorzittershamer over aan Willem Verder.

De nieuwe voorzitter keek in zijn toespraak vooruit naar de toekomst van Ons Eygen Landt waarin hij een oproep deed aan iedereen om uit te kijken naar verjonging van de mensen achter de schermen. Handige vrijwilligers die willen helpen met het decor, rekwisieten, kostuums en meer zijn van harte welkom. Ook ging hij in op de vier producties die dit jaar gespeeld worden, te beginnen met De Koning van Katoren naar het boek van Jan Terlouw op zaterdag 15 en zondagmiddag 16 februari. Een echte familievoorstelling voor kinderen, ouders en opa en oma. Daarna werden enkele vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun bijzondere inzet en werd Wil van de Wiel benoemd tot erevoorzitter.

De motivatie voor deze benoeming is dat Wil van de Wiel tijdens zijn bestuursperiode van 30 jaar de toneelstichting door succesvolle voorstellingen een sterke groei heeft doorgemaakt in het aantal groepen en spelers. Als voorzitter heeft hij in 10 jaar diverse keren succesvol laten zien dat hij zijn nek durft uit te steken met als doel Ons Eygen Landt financieel sterker te maken of naar een creatief hoger niveau te brengen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden