Logo groeiendbest.nl


Denk nu niet 'Dat doe ik nog wel dit jaar', maar schrijf je gewoon meteen in voor een van de basis- of herhalingscursussen in januari of februari.
Denk nu niet 'Dat doe ik nog wel dit jaar', maar schrijf je gewoon meteen in voor een van de basis- of herhalingscursussen in januari of februari. (Foto: )

Een ander goed voornemen dit jaar? Leer reanimeren!

En, wat heb jij je voorgenomen dit jaar? Meer gaan sporten, minder eten, méér tijd voor de mensen om je heen? Allemaal heel goede voornemens, alleen… vaak wel moeilijk vol te houden.

BEST - Niet alle voornemens kosten echter veel tijd of moeite. Bijvoorbeeld leren reanimeren.

Veel mensen nemen zich voor om nu toch echt eens een basis- reanimatiecursus te doen. Of om dit jaar weer een herhalingscursus te volgen. Laat het in 2020 niet bij een voornemen blijven, maar ga het gewoon doen! Het kost je één avond tijd en kan je zoveel opleveren.

Want stel je voor dat iemand in jouw omgeving getroffen wordt door een hartstilstand en je weet niet wat je moet doen. Hoe fijn is het als je dat wél weet? Denk nu niet 'Dat doe ik nog wel dit jaar', maar schrijf je gewoon meteen in voor een van de basis- of herhalingscursussen in januari of februari. Op www.hartslagbest.nl vind je alle data in januari en februari.

Wil je graag eerst wat meer weten? Bel of mail gerust met Anja Geertsen, 06-48796652 of opleidingen@hartslagbest.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden