Logo groeiendbest.nl


V.l.n.r.: Patty van Beek, Isabella Lieberwirth (beide Decathlon), Hendry Dhondt (LTVB).
V.l.n.r.: Patty van Beek, Isabella Lieberwirth (beide Decathlon), Hendry Dhondt (LTVB).

Vernieuwd sponsorcontract LTV Best en Decathlon

LTV Best heeft maandag 30 december een nieuw contract gesloten met hoofdsponsor Decathlon voor de duur van twee jaar. Uiteraard zijn beide partijen verheugd over de vernieuwde samenwerking.

BEST - "Het partnerschap tussen LTVB en Decathlon is stevig geworteld," vertelt Hendry Dhondt, voorzitter van de tennis- en padelvereniging, "en inmiddels werken we al zo'n zeven jaar intensief samen. Niet voor niets overigens, want als aanbieder van sportkleding, -schoenen en -attributen kan Decathlon veel voor ons betekenen. Tijdens trainingen en competities bijvoorbeeld, maar ook tijdens het inmiddels befaamde tweejaarlijkse 'Decathlon Open Toernooi', waarvan de wintereditie op donderdag 6 februari weer van start gaat.

Ook wij dragen op onze beurt ons steentje bij. Naast online en offline promotie, staan de directie en medewerkers van Decathlon regelmatig bij ons op de banen, bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse personeelsfeest. Maar naast deze diensten en wederdiensten, is het belangrijkste voor ons allebei om sport, en vooral ook het plezier hierin, voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. En daar gaan we ook de komende twee jaar weer gezamenlijk ons best voor doen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden