Logo groeiendbest.nl


De bedenker van het gekozen uitdagende woord kan, naast onvergetelijke roem, ook een bijzondere attentie tegemoetzien.
De bedenker van het gekozen uitdagende woord kan, naast onvergetelijke roem, ook een bijzondere attentie tegemoetzien. (Foto: )

Wie verzint een passende naam voor de seniorenhuiskamer?

Inderdaad, een al lang bestaande wens is eindelijk uitgekomen. En het is meer dan een huiskamer geworden. Een ruime gezellige ontmoetingsruimte voor de senioren van Best met een aparte vergaderruimte en een opslagruimte. Dat allemaal, mooi centraal gelegen in de hoek op het binnenplein van 't Heerbeeck-complex aan de Molenveste het Nazarethplein 144.

BEST - Het gaat hier om de ruimte die tot voor kort in gebruik was door het Rode Kruis voor hun welfare programma. Veel senioren wisten daar al hun weg te vinden voor allerlei activiteiten, van handwerk tot kienen, van kaarten tot koersbal of gewoon om hun krantje te lezen en een praatje maken bij een lekker kopje koffie. Het Rode Kruis heeft echter al enkele jaren geleden besloten om zich volledig te richten op hun humanitaire en medische hulptaken in de wereld en om hun welfare activiteiten te beëindigen. Per 1 januari kwam daardoor de ruimte op het Heerbeeck complex beschikbaar. Een mooie kans dus voor de seniorenorganisaties van Best om het gebruik van deze ruimte over te nemen.

De SeniorenRaadBest is sinds 1 januari nu de nieuwe huurder van deze ruimte. Op die manier kan de gezellige inloopfunctie voor alle senioren van Best toch mooi gecontinueerd worden en kunnen ook vele clubs van de seniorenorganisaties KBO en PVGE hier voor hun activiteiten terecht. Er is nu een compleet nieuwe jaaragenda gemaakt waarin alle doorgaande activiteiten die voorheen onder het Rode Kruis vielen en de diverse clubs van de PVGE al een vaste plaats hebben gekregen evenals de vergaderingen van diverse commissies van SeniorenRaadBestRB, PVGE en KBO.

Er hebben al diverse werkzaamheden plaatsgevonden aan de ruimte. Voor de nieuwe bestemming van deze ruimte moet nu natuurlijk nog wel een passende naam gevonden worden. Heeft u een origineel idee? Stuur dat dan naar secr@seniorenraadbest.nl voor 31 januari. De bedenker van het gekozen uitdagende woord kan, naast onvergetelijke roem, ook een bijzondere attentie tegemoetzien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden