Logo groeiendbest.nl


De uitzending van het Kerst Muziekgala 2019 is terug te kijken via www.nlziet.nl.
De uitzending van het Kerst Muziekgala 2019 is terug te kijken via www.nlziet.nl. (Foto: )

Max uit Best zingt voor Maxima

Op woensdag 18 december jongstleden was het Kerstgala 2019 van de stichting "Meer muziek in de klas" in de IJsselhallen in Zwolle. Onder andere koningin Maxima was te gast en vele bekende artiesten traden op. Zo gaven Duncan Laurence, Suzanne en Freek en Gerard Joling akte de présence. Zij zongen samen met kinderen allerlei bekende (kerst)liedjes.

BEST - Ook Max Kees uit Best was van de partij. Hij stond als backing vocal op het podium in 'the spotlights'. Samen met vier andere kinderen ondersteunde hij de zangers/zangeressen. Max heeft zelf op de Klimboom in Best gezeten waar muziek in de klas toen al een vast onderwerp was. Mede hierdoor is de liefde voor de muziek bij Max ontstaan. De doelstelling van de stichting is om structureel alle 1,6 miljoen basisschool kinderen, muziekonderwijs te geven. Voor zo'n mooi streven wilde Max zich maar al te graag inzetten. "Muziek is een mooie uitlaatklep, als je vrolijk bent word je nog vrolijker en als je verdrietig bent word je vrolijk van muziek . Het was een mooie middag en een grote eer om voor onze Koningin te mogen optreden", zo vertelt Max enthousiast.

De uitzending van het Kerst Muziekgala 2019 is terug te kijken via www.nlziet.nl. En Max hoopt volgend jaar natuurlijk weer van de partij te zijn!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden