Logo groeiendbest.nl


Café Manus is ontzettend blij met dit fantastisch bedrag. De opkomst voor deze Kerstbingo was enorm en boven verwachting.
Café Manus is ontzettend blij met dit fantastisch bedrag. De opkomst voor deze Kerstbingo was enorm en boven verwachting. (Foto: )

Tweede Foute Kerstbingo haalt 1120 euro binnen

Zondag 22 december heeft er bij Café Manus een foute kerstbingo plaatsgevonden. De opbrengst van deze bingo en de loterij was ten bate van de Stichting S'Teun en Toeverlaat van Teun Toebes.

BEST - Teun, in het verpleeghuis 'krullenbol', laat op originele manier de veelzijdigheid van de medemens en de zorg zien. Mensen enthousiasmeren met beelden die ontroeren en blij maken. Geluksmomenten creëren voor mensen met dementie, daar is hij de man voor. De totale opbrengst is geworden: 1120 euro. Café Manus is ontzettend blij met dit fantastisch bedrag. De opkomst voor deze Kerstbingo was enorm en boven verwachting.

Deze bingo is mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Hun dank gaat uit naar: Keurslager Mennen; Bakkerij Bekkers; Bloemist Florero; Groentezaak Puur Natuur; Trapbekleden.nl; Barbershop Best; Funeral Products; Studio Switch; Versteden Verandas; Choco en Zoet; Asperge boerderij de Haas; Catering van de Louw; Bas van Tilburg van Scouting Stella Maris; Less en Sara; Ferry; Yves; Café Manus; en natuurlijk dank aan alle bingo deelnemers!

Café Manus wenst iedereen een gezond en fantastisch 2020.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden