Logo groeiendbest.nl


Harapan vrijwilligers waren wekenlang in touw om zoveel als mogelijk pakken speculaas te verkopen in Best en verre omgeving.
Harapan vrijwilligers waren wekenlang in touw om zoveel als mogelijk pakken speculaas te verkopen in Best en verre omgeving. (Foto: )

Succesvolle speculaasactie levert 6100 euro op

BEST - Begin november startte stichting Harapan in het werkatelier van EEHT in Best de traditionele speculaasactie. Door voorzitter Jos van der Heijden werden de eerste pakken verkocht aan Maria Bekkers, regiomanager van Cello.

De medewerkers van EEHT hebben ruim 3600 pakken speculaas voorzien van een Harapan sticker. De opbrengst van deze actie is voor de gehandicapten in de kindertehuizen van Nativitas op Flores. Hier worden onder meer gehandicapte kinderen opgevangen die anders op straat zouden moeten leven. Harapan zet zich al jaren in voor deze tehuizen, samen met de stichting Nativitas uit Horst.

Harapan vrijwilligers waren wekenlang in touw om zoveel als mogelijk pakken speculaas te verkopen in Best en verre omgeving, waaronder basisschool de Notenbalk in Harmelen. Op 18 december was de laatste verkoop in Wintelre tijdens de Kerstviering van de K.B.O. Dankzij een anonieme donatie werden daarna de laatste 108 pakken afgeleverd bij de voedselbank Best/Oirschot voor alle klanten en vrijwilligers. Hiermee werd de geslaagde actie afgesloten.

Het bestuur is zeer tevreden over de actie die inclusief extra giften ruim 6.100 euro heeft opgeleverd. Harapan bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van de actie. In het bijzonder de Plus supermarkten Erwin Kenter en Ton Henst voor het regelen van de inkoop, extra reclame en de mogelijkheid in de supermarkt te verkopen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden