Logo groeiendbest.nl


Burgemeester Hans Ubachs levert DE waardepunten in bij PLUS Erwin Kenter.
Burgemeester Hans Ubachs levert DE waardepunten in bij PLUS Erwin Kenter. (Foto: )

Douwe Egberts waardepunten in de la? Lever ze in voor de Voedselbank!

Tot en met eind december zamelt Lionsclub Best Oirschot waardepunten van Douwe Egberts in voor de Voedselbank Best-Oirschot.

De ingezamelde waardepunten worden bij Douwe Egberts ingewisseld voor koffie- en theeproducten. Voor elke 500 waardepunten krijgt de voedselbank 1 pak koffie. Deze koffiepakken worden toegevoegd aan de voedselpakketten die wekelijks ter beschikking worden gesteld aan mensen in Best en Oirschot die dat heel hard nodig hebben. Momenteel krijgen 75 huishoudens in Best, Oirschot en Son wekelijks een voedselpakket en zes huishoudens om de twee weken. Dat komt neer op ongeveer 230 'monden' die geholpen worden.

Inleveren bij supermarkten en andere locaties
Heeft u waardepunten in de la liggen en doet u er toch niets mee? Lever ze dan vóór 1 januari 2020 in bij de twee AH winkels in Best, de twee PLUS supermarkten in Best, de Cultuurbank in Best, Jumbo in Oirschot en Middelbeers, Kringloopwinkel D'n Inloop in Oirschot en R. van Overdijk Tweewielers in Spoordonk.

Op al deze locaties staat een speciale inleverton waar u de punten – bij voorkeur gebundeld per 1.000 punten – in kunt doen.

Meer informatie vindt u op bestoirschot.lions.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden