Logo groeiendbest.nl


De voorzitter van de Rotaryclub Best-Oirschot Wouter Coenradie (rechts) en burgemeester Hans Ubachs. Foto: A. van Dorsser.
De voorzitter van de Rotaryclub Best-Oirschot Wouter Coenradie (rechts) en burgemeester Hans Ubachs. Foto: A. van Dorsser.

Rotary Wensboom bij Boterhoek

In winkelcentrum Boterhoek werd afgelopen zaterdag door burgemeester Hans Ubachs de Rotary Wensboom officieel geïnstalleerd. Deze wensboom staat tot 3 januari op het pleintje tussen AH en Restaurant Il Gusto. Met deze symbolische boom proberen leden van Rotaryclub Best-Oirschot diverse alledaagse dingen, die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn, mogelijk te maken.

Bijvoorbeeld, een mantelzorger in het zonnetje zetten, of een dagje Efteling voor een groep van mindervaliden te verzorgen, of helpen een kamer te behangen of verven. In december 2018 stond de Rotary Wensboom voor het eerst in Oirschot. Sindsdien zijn er veel wensen gerealiseerd. Mensen kunnen middels formulieren, die bij de Wensboom aanwezig zijn, en via website www.wensboombest.nl wensen voor anderen indienen. De aanvragers krijgen zo spoedig mogelijk een bevestiging van ontvangst van de wens. Gedurende de maanden januari en februari gaan de leden van de Wensboomcommissie van de Rotaryclub Best-Oirschot na of ze zelf of wellicht met partners in staat zijn deze wensen te realiseren. Eind februari krijgen de aanvragers daarover uitsluitsel. In de maanden daarna kunnen de wensen in vervulling gaan. Uiteraard altijd in overleg. Mocht u iemand kennen die een redelijke wens heeft, maar die tot op heden nog niet vervuld kon worden, dan is hier uw kans.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden