Cadeau voor WensAmbulance Brabant | Groeiend Best
Logo groeiendbest.nl


Mieke, Ina, Gerard en Lester hebben hun persoonlijk medewerkersbudget geschonken aan stg. WensAmbulance Brabant.
Mieke, Ina, Gerard en Lester hebben hun persoonlijk medewerkersbudget geschonken aan stg. WensAmbulance Brabant.

Cadeau voor WensAmbulance Brabant

Op donderdag 5 december hebben Jos van Es en Albert van Maasakkers van Stichting Wensambulance Brabant een cheque ter waarde van 2.000 euro ontvangen van vier medewerkers van de Rabobank. Mieke van der Sangen, Ina de Vaan, Gerard Zwartkruis en Lester Hubenet hebben hun persoonlijk medewerkersbudget gebundeld en geschonken aan stg. WensAmbulance Brabant.

Rabobank Regio Eindhoven wordt gevormd door acht Rabobanken in de regio, waaronder Rabobank Best. De medewerkers van deze banken hebben een persoonlijk medewerkersbudget van 500 euro van de Rabobank ontvangen. Deze bijdrage kunnen zij schenken aan een lokaal maatschappelijk project of doel. Mieke, Ina, Gerard en Lester besloten om gezamenlijk stg. WensAmbulance Brabant in het zonnetje te zetten. Het doel van deze stichting: terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek brengen, sprak ze bijzonder aan en willen ze graag steunen.

Laatste wens
Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. Stg. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Kent u iemand in uw omgeving die een laatste wens heeft of wilt u dit doel ook steunen? Alle informatie vindt u op de website www.wensambulancebrabant.nl. Stg. WensAmbulance Brabant draait helemaal op vrijwilligers en is volledig afhankelijk van giften, donaties, legaten en sponsoring.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden