Logo groeiendbest.nl
Frans Versantvoort, medewerker van werkatelier EEHT, en Ellen van Aaken zijn enthousiast aan het verkopen.
Frans Versantvoort, medewerker van werkatelier EEHT, en Ellen van Aaken zijn enthousiast aan het verkopen. (Foto: )

Speculaasactie Stichting Harapan

Tot nu toe verloopt de speculaasactie van Stichting Harapan, waarvan de opbrengst bestemd wordt voor de gehandicapten in de tehuizen van Nativitas op Flores, heel succesvol.

Bijzonder waren de acties bij de KBO in Knegsel, in de protestantse kerk en bij de geloofsgemeenschap Antonius in Beweging in Best. De verkoop in de Plus supermarkten Ton Henst en Erwin Kenter was boven verwachting. Het succes van de actie is voor een groot gedeelte te danken aan de medewerking van deze supermarkten. Ook werd de actie met medewerking van de plaatselijke Plus supermarkt gehouden op basschool de Notenbalk in Harmelen.

Harapan gaat voorlopig nog verder met de actie. Er wordt onder andere nog verkocht in Steensel (kerstmarkt), Wintelre (KBO Kerstviering en Dickens festijn), Eindhoven (masoek sadja).

In Best verkoop in lunchroom EEHT nog tot 18 december en na afloop van de kerstviering van de KBO in Prinsenhof op 16 december is Harapan ook aanwezig met de speculaas.

U kunt ook even een mailtje sturen naar stharapan@hotmail.com of bellen 06-18618903 als u pakken speculaasbrok wilt kopen.

Meer berichten