Logo groeiendbest.nl

Fit-7 Nieuwe Beste Workout

Wel zin om te trainen, maar geen tijd om uren in de sportschool te hangen? Dan is Fit-7 echt iets voor jou! De nieuwste workout waarmee je niet alleen heel snel resultaat boekt, maar die zo leuk is dat de tijd voorbij vliegt. Geen saaie fitness schema's of in je eentje weer datzelfde rondje door de fitness maken. Maar een gevarieerde en effectieve training in 49 minuten.

Weinig tijd? Of geen motivatie om iets lang vol te houden? Dan is Fit-7 echt iets voor jou. Een compacte training van 7x7 minuten, je staat binnen een uur weer buiten! Doordat je 7 verschillende trainingen krijgt in 1 workout is het nooit saai, vliegt de tijd voorbij en heb je ook snel resultaat. Deze nieuwste vorm van training bestaat uit 7 verschillende onderdelen waarin o.a. gewerkt aan het vergroten van je kracht en lenigheid. Een goede balans is belangrijk, zeker als je wat ouder aan het worden bent, ook daar wordt aan gewerkt. Ook zit er een stukje zelfverdediging in en we gebruiken technieken uit de bokssport om de conditie te verbeteren. Alle onderdelen zijn op verschillende niveau's uit te voeren en goed te volgen.

Voedingsadvies
Twijfel je wel eens of je wel alle voedingsstoffen binnen krijgt met je huidige eetpatroon? Of wil je graag een paar kilo afvallen? Omdat voeding zo veel invloed heeft op je gezondheid bieden wij alle Fit-7 klanten de mogelijkheid om eenmalig een volledige voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies te ontvangen van onze BGN gewichtsconsulente. Het is een consult van 50 minuten en is inclusief dus zonder extra kosten. Fit 7 is een uniek concept dat door ons in ontwikkeld en ook de randvoorwaarden zijn ideaal. Je traint in een kleine groep van maximaal 7 personen, je hebt keuze uit 15 lessen per week, geen inschrijfgeld en opzegtermijn en je traint al vanaf €35,- per maand.

Wil je meer informatie of gebruik maken van een proefles, neem dan contact met ons op: www.sportcentrumboelots.nl, 0499-392334.

Meer berichten