Logo groeiendbest.nl

Data voorstellingen 'Sinterklaas en deGROTE machine'

In het Tejaterke spelen Sint en zijn Pieten deze week nog een aantal keren het theaterstuk "Sinterklaas en de GROTE machine". Daarin lijkt het wel of Sinterklaas steeds vergeetachtiger wordt.

Waarom weet hij niets van die GROTE machine? En waarom weet hij niet dat Piet Lepu op vakantie is. Zelfs op het leukste liedje (Hallo Sinterklaas) kan hij niet opkomen. En dat is nog niet het enige: er is vergeten genoeg pepernoten in te slaan om alle kindjes na de voorstelling een emmer(tje)vol mee te geven. Gelukkig wist HoofdPiet Pedro raad. Hij rende naar PLUS Erwin Kenter en daar waren er nog genoeg. Meteen maakte hij van de gelegenheid gebruik om de vele kindertjes in de winkel handjes te geven (en een paar extra pepernoten)

Er zijn nog kaartjes (slechts 4 euro) voor de volgende voorstellingen te koop: bij de beide PLUS supermarkten in Best en natuurlijk via de website www.sinterbest.nl. De voorstellingen zijn nog op de volgende data te zie: woensdag 27 november om 13:00 en 15:00 uur, zaterdag 30 november om 13:00 en 15:00 uur, zondag 1 december om 11:00 uur.

Meer berichten