Logo groeiendbest.nl
Foto: Team Dinkelberg & Kuipers
Foto: Team Dinkelberg & Kuipers

Dinkelberg & Kuipers viert 20-jarig bestaan

Dinkelberg & Kuipers Adviseurs en Accountants, gevestigd op Ekkersrijt 4609, vierde op vrijdag 1 november 2019 haar 20-jarig jaar bestaan. Een jubileum om even bij stil te staan.

Net als Dinkelberg & Kuipers als kantoor de nodige veranderingen heeft meegemaakt de afgelopen twintig jaar, geldt dat ook voor de accountancybranche. Dat laatste is een transitie waar we vandaag de dag nog middenin zitten. Ronald Dinkelberg, medeoprichter en vennoot, legt uit: "Natuurlijk willen ondernemers nog steeds weten hoe ze er cijfermatig voor staan, maar de interpretatie van die cijfers neemt een steeds prominentere plaats in. De focus ligt op de toekomst. Wat heeft de klant nodig om succesvol te (blijven) ondernemen? Daarin verschuift de rol van accountant naar die van adviseur. Dat vraagt om het aanspreken van andere talenten van onze medewerkers en bij de werving en selectie van toekomstige collega's."

"Om die boodschap kracht bij te zetten hebben wij een aanpassing doorgevoerd in ons logo. De nadruk ligt op het adviseurschap en een duurzaam partnerschap. We hechten veel waarde aan het aangaan en onderhouden van een hechte samenwerking met de ondernemer. Die samenwerking beperkt zich niet meer alleen tot de financiële administratie, ook de consultancytak binnen ons kantoor wordt steeds belangrijker. Ontwikkelingen in de cijfers worden omgezet in concrete businessmodellen of het behandelen van een (commercieel) vraagstuk over een specifiek aspect van het bedrijfsproces. Dit brengen onze adviseurs samen met de ondernemer in kaart. Met deze meerwaarde hebben wij er vertrouwen in ook voor de komende 20 jaar toekomstbestendig te zijn!"

Alzheimer Café B.O.S.

Op woensdagavond 27 november is er in het Alzheimer Café B.O.S. (Best, Oirschot, Son en Breugel) vanaf 19.30 uur een avond met als thema: Als het thuis niet meer gaat en opname in zicht komt. Deze avond is er een gesprek met een zorgtrajectbegeleider en een cliëntadviseur.

Mensen met dementie blijven zo lang mogelijk thuis wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarbij krijgen ze ondersteuning van familie, vrienden en betrokken hulpverleners. Maar soms is het toch noodzakelijk om na te gaan denken over opname in een verpleeghuis. Wanneer breekt het moment aan dat het niet meer gaat thuis? Wat zijn dan de vervolgstappen? Mag je zelf kiezen waar je wilt wonen? Komt je verwante op een gesloten afdeling en wat betekent dit? Hoe wordt een opname ervaren door degene met dementie en door de mantelzorger? Deze vragen zullen centraal staan in het gesprek met de gasten. Na de pauze is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Het Alzheimer Café B.O.S., Zalencentrum 't Zand aan de Bestseweg 52 in Oirschot, is gratis toegankelijk. In de pauze bestaat de mogelijkheid boeken van het Alzheimer Café B.O.S. te bekijken en (gratis) te lenen. Ook liggen er folders en brochures over dementie. Voor inlichtingen: Jan Verbeek (06- 41546859 ). Zie voor meer informatie over Alzheimer Cafés de website van Alzheimer Nederland, regio Zuidoost Brabant.

Meer berichten