Logo groeiendbest.nl
Nicole Prins-Janssen geeft op 26 november een inspiratiesessie in Cultuurspoor Best. Tijdens deze inspiratiebijeenkomst leer je meer naar jezelf te luisteren.
Nicole Prins-Janssen geeft op 26 november een inspiratiesessie in Cultuurspoor Best. Tijdens deze inspiratiebijeenkomst leer je meer naar jezelf te luisteren. (Foto: )

Inspiratiebijeenkomst Nicole Prins

Het aangeven van grenzen is niet altijd even makkelijk en kan voor een flinke worsteling met jezelf en je omgeving zorgen. Grenzen aangeven hoeft niet altijd 'nee' zeggen te betekenen. Er zijn meer mogelijkheden om je grens aan te geven. Naast het aangeven van grenzen is het ook belangrijk om je grenzen te ontdekken. Wat jarenlang oké was en nu niet meer lekker voelt, mag veranderd worden.

Om je meer bewust te worden van de signalen die je lichaam afgeeft, wanneer je over je grens heengaat, geeft Nicole Prins-Janssen op 26 november een inspiratiesessie in Cultuurspoor Best. Tijdens deze inspiratiebijeenkomst leer je meer naar jezelf te luisteren, zodat je weer je authentieke zelf wordt.

Jouw lichaam geeft kleine en grote signalen af. Maar wat betekenen deze signalen eigenlijk? Aan de hand van voorbeelden neemt Nicole je mee en inspireert je op een unieke manier om je lichaam beter te begrijpen en te weten te komen wat jouw lichaam je wil zeggen. Wanneer je in staat bent om beter naar je lichaam te luisteren, dan ga je merken dat je makkelijker je grenzen kunt aangeven. Je zult sneller doorhebben waar je blij van wordt en wat je energie kost.

Gastdocente Nicole Prins-Janssen heeft een voetreflexpraktijk in Nuenen, Body in balance. Hier heeft ze geleerd om steeds meer te vertrouwen op haar intuïtie en beter haar grenzen aan te geven. In de voetreflextherapie heeft ze bovendien ontdekt dat het aangeven van grenzen gelinkt kan zijn aan bepaalde relfexgebieden.

De sessie vindt plaats op dinsdag 26 november van 19.00 tot 21.30 uur bij Cultuurspoor Best, tweede etage. Deelname bedraagt 17,50 euro. Aanmelden kan via www.cultuurspoorbest.nl. Kijk voor meer informatie op de website: www.body-in-balance.nl/agenda.

Meer berichten