Logo groeiendbest.nl
Foto: Roy Norbart
Foto: Roy Norbart (Foto: )

Cast Hairspray swingt sterren van de hemel

Afgelopen weekend droeg 't Tejaterke even de naam Broadway. Musicalstudio Batico speelde vier keer voor een uitverkochte zaal de Broadway hitmusical Hairspray. De gasten werden op de rode loper ontvangen en kwamen in de foyer geheel in de stemming van de zestiger jaren.

Ruim 2 uur lang werden de gasten meegenomen in een muzikale reis door deze roerige tijd. De sixties: de tijd van petticoats, hoog opgekamd haar, de Beatles, president Kennedy, Grease en The West Side Story. Een vrolijke tijd, maar ook een donkere tijd van rassendiscriminatie en rassenscheiding.

Talenten
Het verhaal werd gespeeld door fantastische talenten uit Best en omstreken. Een mengeling van jong en oud(er), vol energie en saamhorigheid.
Een live band, onder leiding van Dave Hanhart liet 't Tejaterke op haar grondvesten schudden.

Judith Postuma (Artistiek Leider), Lies de Kort, (Dramadocente) en Vera Schippers (Zangdocente) kijken terug op een fantastisch weekend. Zij beramen zich al op de toekomst. "Het voelt zeker goed om zo'n fantastische, wereldberoemde musical naar Best te halen! Ik hoop in de toekomst vaker zo'n grote productie neer te mogen zetten".

Meer berichten