Logo groeiendbest.nl
Foto: Rian Hermans
Foto: Rian Hermans

Omwonenden geïnformeerd over plaatsing nieuwe speeltoestellen in Wilhelminapark

Op dinsdag 5 november was er een bijeenkomst in Kadans. Op de agenda stond het vervangen van speeltoestellen in het Wilhelminapark. De jeugdraadleden Lieke, Lenne en Jasper waren deze avond bij de presentatie van de plannen voor nieuwe speeltoestellen in het Wilhelminapark.

Leden van de Jeugdraad hebben de afgelopen vijf jaar enthousiast meegedacht en meegepraat over het plaatsen van nieuwe speeltoestellen. Ze werkten samen met andere mensen in de speciale Werkgroep Wilhelminapark Speeltuin.

Omwonenden van het park kwamen vorige week in Kadans luisteren en kijken naar de plannen. "Eén mevrouw, die al 34 jaar aan het Wilhelminapark woont, gaf ons zelfs nog een extra complimentje. Ze heeft het park in de afgelopen jaren zien veranderen en vindt de geplande nieuwe speelplekken en toestellen heel erg mooi. Daarop zijn we natuurlijk supertrots", liet Wim Verbakel, lid van de werkgroep, weten.
"We kijken er nu al naar uit om de nieuwe toestellen over een poosje mee te onthullen. En om er zelf ook op en mee te spelen natuurlijk."

Meer berichten