Logo groeiendbest.nl
Schippers werkt uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan via 0499-311171 of 06-16999038. Foto: Marijke Vermeulen
Schippers werkt uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan via 0499-311171 of 06-16999038. Foto: Marijke Vermeulen

Schoonheidssalon Anne-Marie Schippers gespecialiseerd in ontharen en gezichtsbehandelingen

Schoonheidssalon Anne-Marie Schippers heeft in de afgelopen twintig jaar bewezen te voldoen aan wat haar klanten vragen: effectief ontharen volgens verschillende methodieken en Sothys anti-aging gezichtsbehandelingen, die de huid verjongen en er weer stralend uit laat zien. Inspelend op de nieuwste trends schafte Anne-Marie onlangs de nieuwste laserapparatuur aan om ontharen voor zowel vrouwen als mannen optimaal mogelijk te maken.

"Ontharen met een laser gaat het best als de haren donker zijn en de huid licht", legt Anne-Marie uit. "Grijze haren kun je ook behandelen, maar dan kan dat het beste middels elektrisch ontharen. Elektrisch ontharen is een precisiewerkje. Je moet er ervaring mee hebben om het goed toe te kunnen passen. Ik kan mensen dus op beide manieren helpen. In de afgelopen jaren huurde ik voor het laseren apparatuur. Het maken van afspraken moest dan altijd gebeuren in de periode dat de apparatuur in mijn salon stond. Nu heb ik zelf laserapparatuur aangeschaft en kan ik flexibeler afspraken maken."

Voordelen
De nieuwste apparatuur voor het laser ontharen biedt ook voordelen. Anne-Marie: "Tegelijk met het ontharen van bijvoorbeeld de oksel, bikinilijn of benen kan ik de huid extra koelen en dat maakt de behandeling aangenamer." Om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen volgt Anne-Marie cursussen. Certificaten onderstrepen de kundigheid van de schoonheidsspecialiste. Voor patiënten met overbeharing in het gezicht verwijzen artsen regelmatig mensen naar de praktijk van Anne-Marie. "Ontharen in het gezicht wordt door veel verzekeringsmaatschappijen vergoed als mensen een aanvullend pakket hebben. Ik heb lijsten waarop ik kan laten zien welke maatschappij wat vergoedt." Voor meer informatie over de wijze van ontharen met een laser kan de website van Anne-Marie worden geraadpleegd.

Microdermabrasie
Anne-Marie heeft ook microdermabrasie in haar pakket. Het is een intensieve behandeling waarbij de huid een enorme stimulans krijgt om versneld nieuwe huidcellen aan te maken, omdat de bovenste huidlaag er is afgeslepen. "Het meest effectief is om deze behandeling een aantal keren achter elkaar te doen, met tussenpoos van een week", legt Anne-Marie Schippers uit. "Elke behandeling geeft een enorme stimulering van de doorbloeding waardoor de huid een gezonde kleur en glans krijgt."

De behandeling is te vergelijken met een soort zandstraalbehandeling voor de huid. Er worden aluminiumoxide kristallen op de huid geblazen die de dode huidcellen grondig verwijderen. De dode huidcellen worden direct weer afgezogen. Door deze werking wordt het bovenste deel van de dode huidlaag gecontroleerd verwijderd.

"Als de huid vrij is van alle dode huidcellen, breng ik een regenererend hydraterend serum op en daarna volgt nog een ultrasound nabehandeling. Door de snelle beweging ontstaat wrijvingswarmte en daardoor betere doorbloeding. Hierdoor wordt de stofwisseling in de diepere huidlagen gestimuleerd, met als gevolg dat ook de productie van collagene en elastine vezels worden gestimuleerd. Na de ultrasound nabehandeling volgt nog een doorbloedingsmasker."

De behandeling is zeer geschikt voor mensen met (acne) littekens, grove poriën, fijne rimpeltjes, grauwe huidskleur en bij huidverjonging.

Afspraak
Anne-Marie Schippers werkt uitsluitend op afspraak. "Mensen kunnen een afspraak maken via de app of via 0499-311171 of 06-16999038. Ik heb van maandag tot en met vrijdag ruime openingstijden en stel me flexibel op." Voor meer informatie kijk op ontharenbest.nl

Meer berichten