Logo groeiendbest.nl
Foto: Marijke Vermeulen
Foto: Marijke Vermeulen

Spannende Sinterklaas show in het Tejaterke

'Sinterklaas en de grote machine', zo is de titel van het toneelstuk dat Sinterklaas en zijn pieten dit jaar gaan opvoeren in acht shows tijdens de komende sinterklaastijd. Een spannend verhaal met alle bekende pieten, Mien Poets en de commissaris. Er gebeurt weer van alles in de show.

Wat is die grote machine en maken we kennis met nieuwe pieten? En gaat de muziekband op vakantie? Dat kan toch niet, hoe moet het dan met de liedjes? Hoofdpiet Pedro maakt zich grote zorgen om Sinterklaas. Gaat het wel helemaal goed met hem? Wordt het hem niet allemaal te veel? Als alles maar helemaal goedkomt. Er moet toch altijd een groot sinterklaasfeest komen met alle kinderen! Stichting Sinterbest produceert dit jaar voor de vijfde keer deze show, uniek in de wijde omgeving, in het Tejaterke. Elk jaar met weer een gloednieuw geschreven stuk door de schrijfster van kindertheater: Michelle van Daalhoff. Kaartjes voor dit feest kosten 6 euro, maar als je bij één van de PLUS supermarkten voor 15 euro boodschappen doet, krijg je 2 euro korting. Binnenkort meer informatie hierover in deze krant.

Voor aanvang van de show vermaken de zaalpieten de kinderen, er is gratis limonade en de shows eindigen altijd met een meet & greet met Sint en zijn pieten. De kinderen mogen daarbij met de goedheiligman op de foto. En daarna krijgen de kinderen een klein cadeautje en snoepgoed.

Uitvoeringen 

Zaterdag 23 november om 13:00 uur en 15:00 uur

Zondag 24 november om 11:00 uur

Woensdag 27 november om 13:00 uur en 15:00 uur

Zaterdag 30 november om 13:00 uur en 15: 00 uur

Zondag 1 december om 11:00 uur

Kaartverkoop via de PLUS supermarkten van Ton Henst en Erwin Kenter of via de website van Stichting Sinterbest: www.sinterbest.nl. 

Meer berichten