Logo groeiendbest.nl
Defense is de combinatie van allerlei stijlen vechtsport.
Defense is de combinatie van allerlei stijlen vechtsport. (Foto: )

Nieuw! Defense zelfverdediging gestart in oktober

Voel jij je ook wel eens onveilig op straat of in het openbare leven? Wil jij je zekerder voelen dat je jezelf kunt verdedigen? Deze doelen combineren met een leuke en pittige training? Dan is Defense echt iets voor jou!

Geweld, aanranding, stalking, lastig gevallen worden in de trein, bus, winkel, uitgaansleven, of in het verkeer. Helaas staan de gebeurtenissen elke dag op tv of op social media. Wil jij je zekerder voelen en meer zelfvertrouwen krijgen maar ook meer conditie, kracht, en lenigheid dan is Defense jouw les! Dit is een totale zelfverdediging les voor iedereen vanaf 15 jaar. Defense is de combinatie van allerlei vechtsport stijlen, veel bokstechnieken, elementen uit de Krav Maga en het beroemde MDS systeem. Wij hebben de sterkste en de meest functionele elementen samengevoegd tot het zelfverdediging concept Defense. Waardoor dit niet alleen een hele fijne en leuke training is, maar vooral iets dat je kunt toepassen als dat nodig is.

De lessen worden gegeven door Mari Thoonen, een zeer ervaren en kundige trainer. Hij heeft diverse zwarte banden in verschillende disciplines in de vechtsport. Jarenlange ervaring als leraar in Hapkido, Taekwondo, Judo en Jiu-Jitsu. Maar is ook al 25 jaar actief als personal coach. Een trainer die jou alles kan leren dat je nodig hebt. De lessen zijn al van start gegaan op maandag 21 oktober van start gegaan. Kijk voor meer informatie op www.sportcentrumboelots.nl/defence of bel met met Mari 06- 53501503.

Meer berichten