Logo groeiendbest.nl
Foto:

Cabaret, muziek, nostalgie en weemoed met The Blue Stars

Vanavond, 25 oktober vanaf 20.15 uur staan The Blue Stars bij 't Tejaterke op het podium. De formatie bestaat uit Harrie Sijbers, Rob Verschuren, Benjo Plandsoen, Joost Egmond, Ellen Sijbers en Erica van Dijck.

Harrie Sijbers en Rob Verschuren zorgen voor de hilarische anekdotes, humorvolle bespiegelingen en grappen, met een grote muzikale rol en clowneske scenes voor Benjo Plandsoen en Joost Egmond en prachtige zang door Erica van Dijck en Ellen Sijbers. Zij maken er samen een avond van om niet meer te vergeten. De voorstellingen zijn een mix van cabaret, muziek, nostalgie en weemoed en dat alles in een vrolijke setting

Verhalen van vroeger 
Kenmerk van The Blue Stars is de herkenbaarheid in de verhalen van vroeger. De zaal doet altijd vrolijk mee en vult zelfs regelmatig de clue zelf aan, waardoor interactie tussen podium en publiek een unieke ervaring geeft. Zo gaat het publiek onder andere naar de bewaarschool, komt de komst van de televisie voorbij en worden de hilarische schuifelverhalen van de dansles besproken. Ook bij alle liederen wordt de zaal betrokken en zingt het publiek meestal uit volle borst mee. Na afloop wordt er nog lang nagepraat en geproost op een mooie avond. En één ding is zeker hoe vaak je ze ook gezien hebt. The Blue Stars gaan nooit vervelen. De entree bedraagt €12,50.

Meer berichten