Logo groeiendbest.nl
Foto:

Live opera & ballet vanuit het Royal Opera House in Londen

Het Biobest Theater in Best heeft een overeenkomst gesloten met het wereldberoemde Royal Opera House in London voor de vertoning van een seizoen vol opera en dans. Het betreft uitvoeringen welke zeer kort na de live registratie (zgn. encore) worden vertoond. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om ondertiteling toe te voegen en pauzes in te lassen.

Op deze manier is het mogelijk om de meest prachtige uitvoeringen waaronder o.a. The Sleeping Beauty, Het Zwanenmeer, La Bohème of Fidelio in het Biobest Theater te beleven . Het seizoen start op 3 november met de opera Don Giovanni, een meesterstuk van Wolfgang Amadeus Mozart. Intriges, jaloezie, humor, woede... en vergelding! De tijdloze verleider Don Giovanni, die talloze vrouwen het hof maakte, valt derhalve wraak ten deel. De opera heeft haar tijdloze roem verworven door de zeer gevarieerde portrettering van de complexe karakters, snelle actie en een samenspel van komische en ontroerende situaties. Het stuk wordt in het italiaans gezongen en nederlands ondertiteld. Het volledige programma 2019/2020 is te zien op www.biobest-theater.nl. Aan de kassa zijn ook gratis programmaboekjes verkrijgbaar.

Alle voorstellingen zijn steeds op zondag en starten om 16:00 uur. Kaarten a € 18,75 (incl. koffie/thee) zijn verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via de website. Voor meer informatie kan gebeld worden met 0499 392007 of ge-e-maild naar info@biobest-theater.nl.

Meer berichten